Limai, moc děkuji za info - vůbec jsem netušila, že něco takového existuje. Moje zkušenost se suchými vlasy je krátkodobá, nikdy jsem s tím neměla problém totiž.
Od Lush jsi prosím používala jakou masku na vlasy? Mi přijde, že mají jen hair doctor - to je ono?
A kouknu i na ten švestkový olej. Moc děkuji za tipy.
Jinak jsem měla strach, jak budou dnes vlasy vypadat po té, co jsem je v úterý po bazénu myla jen tím fenjal olejem a doma nanesla arganový olej a musím říct že dnes jsou vlasy naprosto vpohodě! Jsou zvědavá, jak to bude vypadat po dnešním večerním koupání a co s nima vlastně po bazénu i vyvedu :-D
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.