Přidat odpověď
Moje dcera si moc v sedme tride prala novy mobil dostala ho k narozeninam a uplne mu propadla.Nebyla s ni rozumna rec. Zhorsila se ve skole.Uplne se zmenila byla porad zalezla v pokoji a na mobilu pokud jsme ji od toho vytahli byla strasne protivna a bylo videt, ze porad premysli, jak se k tomu vratit.Dokonce v noci kdyz jsme spali zacala koukat na filmy a pak jsme ji rano nemohla vzbudit do skoly.Domluvy nepomahaly.Uz jsme z toho byla zoufala.
Nakonec manzel rohodl, ze to tak dal nejde a ze ji ho musime proste vzit a odnesl ho do prace aby ho ani nemohla hledat.Ja jsem se bala, ze je to moc radikalni reseni, ze dneska ty deti hodne pres mobil komunikuji.Rekli jsme ji, ze ji ho vratime na konci skolniho roku pokud se zase zacne angazovat ve skole a vylepsi znamky.Chvili z toho byla rozhozena ale postupne se nam zase zacala vracet do normalu.Zacala s nami vice komunikvat a zajimat se o okoli a nasi rodinu.Kdo to nezazil, tak si nedovede predstavit, jak to muze tu osobnost zmenit.Nakonec prinesla ze skoly vyznamenani, tak mobil dostala zpet ale vysvetlili jsme ji kdy je vhodne ho pouzivat a ma k tomu urcita omezeni.Ona ted vi ,ze pokud to nebude dodrzovat, tak ji ho zase vezmeme, tak se drzi. Zni to dost tvrde ale opravdu nic jineho nezabiralo.Dcera je jinak celkem fajn rozumne dite ale tohle ji opravdu uplne vtahlo a nedokazala se tomu sama ubranit.
Jeste chci dodat, ze ja mobil ani nevlastnim a nepotrebuji a manzel ho pouziva velmi sporadicky.
Předchozí