v 16 v tanečních jsem zažila plachýho
;byl to hodný chytrý kluk,ale ne moc průbojný a často se červenal a taky tu komunikaci jsem musela udržovat především já.Při dámské volence jsem ze srandy se spolužačkou zamířila do neznáma-do černého houfu kluků-tančníků a jednoho z nich jsem požádala o taneček a to tedy bylo úplně jiné kafe no a dnes jsme spolu vlastně 34 let
- a furt je o čem se spolu bavit a to ikdyž už jsme zase spolu zůstali sami,jako zamlada před dětmi.
Takže co tím chtěl básník říct: že jako mladé holce (a vlastně vždy) mi imponovali muži sebevědomí,úspěšní,průbojní a šikovní každým coulem. Opační se o mě vlastně ani nikdy nepokoušeli,asi jsem to vysílala na dálku
A to jsem vůbec neřešila nějaký prodluž.řas,opalování v solárku a podobné pikačoviny,spoustě mužských se v mé společnosti líbilo i jen proto dle nich,že jsem veselá a usměvavá,takže dámy...
Kdybych byla v nějakých sračkách a jako samoživitelka s více dětmi,asi své nároky budu muset snížit a budu brát i toho plachého a hlavně že nesmrdí korunou a je to sním všechno zkousnutelný.