Tak já to takto vůbec nevidím. Vřelé city nebo fuj logika? A kam zařadíš mne? O dětskou dušičku se zajímám, ale moje dítě ví od batolecího věku, že opravdu všechno nekoupíme, takže situace s odmítnutím fotek by mu svět nezbořila. Syna samotného fotky vůbec nezajímají, takže by si k nim ani nevytvořil nějaké křehké emoční pouto, které bych mu svým bezcitným odmítnutím rozbila. Kam v černobílém světě zařadit šedou?
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.