Sněhulko, my sušičku nemáme, právě z těch důvodů, co tu píšeš...taky jsem jeden čas přemýšlela, jestli by pro nás sušička byla přínosem, ale dospěla jsem k názoru, že "pomocníka", který mi občas "sem tam srazí nějaký kousek", u kterého musím pořád přemýšlet, co tam můžu nebo nemůžu dát a budu se občas bát, že se mi můj oblíbený kousek srazí...že takového pomocníka prostě doma nechci...ještě za něj dávat peníze a kupovat pak místo sraženého oblečení nové, sledovat cedulky, co tam můžu dát a co ne...to fakt pro mě není pomoc....u nás praní a sušení probíhá tak, že peru bez aviváže, na zkrácený program, ždímám na 700 otáček, suším podle počasí buď na kryté terase, nebo v tomhle období mám sušák nahoře v ložnici v podkroví...včera syn přijel ze školy v přírodě, vyprala jsem jeden plný sušák, večer pověsila....dneska večer je to suché, před chvílí jsem to poskládala a uklidila do skříní....nežehlíme nic, zmačkaní nechodíme a syn je docela citlivka, takže nějaké tvrdé oblečení by taky nosit nechtěl...žehlím jen tak jednou do měsíce manželovy látkové kapesníky, když se nahromadí...takže tolik moje úvahy o sušičce