Přidat odpověď
V susicce susim uplne vsecko, protoze pradlo povesene venku mi smrdi, vadi mi jeho tvrdost a vubec mi to je nesympaticke, takze jsem jednu susicku poridila i na chalupu. Co se tyka srazeni, nesrazi nic, pricitam to tomu, ze ma tepelne cerpadlo, ktere je celkove nejak setrnejsi. Prach z toho tedy je, mam kolem bile kachliky a je na tom vrstva po kazdem suseni i kdyz peclive cistim filtry.
Cisteni filtru u toho meho typu je snadny, setru rukou po kazdem suseni filtr ve dverich a po cca peti susenich filtr pred kondenzatorem a je hotovo. U stareho typu byla misto spodniho filtru penova hmota a ta se cistila hur.
Cenu za suseni nevim, ale nebude to nic sileneho.Pracku mam na 1600 otacek, takze pradlo vyndavam pomerne dobre odstredene a susicka to susi rychle.Mam nejakou AEG, jedina nevyhoda je, ze v tom mem nejcasteji pouzivanem programu se buben neotaci obema smery, takze pokud chci pradlo vyrovnane, musim ho pred vlozenim protrepat,coz u te predchozi nebylo nutne /zato mela dvojnasobnou spotrebu/.
At tak ci tak, susicka je muj nejoblibenejsi domaci pomocnik, v kombinaci s prackou a myckou.
Předchozí