Jinak to hlídání, co nabízíš jako brigádu pro 15-17 leté, mi taky zrovna nepřijde vzhledem k pozdním nočním hodinám vhodné, až do 24 hodin. Mně by to přišlo asi jako rodiči taky divné. A nevímm, jestli je vůbec vhodné, aby nezletilé děti takto za peníze hlídaly jiné nezletilé děti. To bych spíše na Tvém místě hledala důchodkyni. Když bylo 15 mně, tak moji rodiče mě i v tom věku nutili chodit spát mezi 8-9 hodinou večer. Kdybych jim řekla, že budu někde do 24 hodin hlídat děti, tak by si mysleli, že jsem se zbláznila.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.