Přidat odpověď
na střední jsem měla dobré zážitky z chmelu, hotelové kuchyně či ÚSP, na vysoké pak brogády i dlohodobější věci nebyly problém, nabídka byla veliká, od nekvalifikovaných jsem se přesunula až k činnostem v oboru nebo skoro v oboru, jenže mám dojem, že v tech 9O. letech to bylo možná jednodužší než dnes - můj rekorg byl tehdy asi 6000 za týden a nemusela jsem tančin nahá u tyče, běkdy to bylo slabší, taky jsem si na brigádě ve výzkumném ústavu zemědelském kromě peněz vydelala i naturálie - zvážili a zmeřili produkty a pak nám je dali /a já mela strach to jíst, neb jsem se nechtěla moc vyptávatm jaká hnojiva na tom tenstovali, že je to tak veliké/, jenže studenstké brigády byly dobře placeny, když to srovnám s dešními hodinovými mzdami, tak jsem prostě v tomto ohledu zažila zlatý časy
Předchozí