V minulém semestru za mnou přišla maminka vysokoškolského studenta, jestli bych mu nemohla dát lepší známku, že její ublížený chudáček nebude mít kvůli mně červený diplom. Prý jsem toho po něm chtěla hrozně moc a měl málo času se to naučit. Mladý pán zásadně nechodil ne přednášky, na cvičení byl jednou, učit se mohl celý semestr. Vyhodila jsem i jeho maminku, málem jsem omdlela při jejím dotazu :-D
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.