Já to považuji za velice prospěšné a peníze v tom u mě nehrají nejdůležitější roli. Staršího syna jsem již 2x k brigádě dokopala (2 týdny ze 2 měsíců prázdnin myslím není taková obět). A byla to přiměřená fyzická práce. Zjistil : že ho bolí nohy ze stání u stolu a běhání po skladu, že je za celý den práce utahaný, že se tam s ním nikdo neprdí (slušně řečeno), že jsou tam lidi inteligentní i lidi inteligentní méně a že za to není nijak moc peněz. Získal velikou motivaci usilovně studovat a životní zkušenost.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.