Inko, naštěstí už jen oslavy 2x za rok,kluci jsou už dospělí,vydělávají,samostatně bydlí 200 km od nás v nájmu,takže oslavy jejich narozenin jsou čistě jejich záležitostí i starostí-taková já jsem macecha!
.Už letos to tedy takto udělal ten starší (měl 27),pozval nás i s prarodiči na oběd do restaurace ,pohoštění na večer jsem u nás doma tedy nachystala já a zajistila,ale bylo to bez jejich partnerek.
Příští rok to ale nebude jen oběd,ale at si zajistí i tu večeři,budou -li to chtít takhle megalomansky slavit,klidně u nás doma,ale vše si nakoupí,slečny to snima připraví,naservírují,atd.Kluci to berou i tak,že se zároven vidí tedy i s prarodiči.
Nad tím,že bych dělala jen odpolední pohoštění jsem taky uvažovala,ale u nás to moc nejde:máti by fakt musela přijet jen na otočku,po obědě a zase navečer jet dom (2 hod tam a 2 zase zpět),nechci ji takhle honit,no a tcháni by tedy odpoledne přijet mohli,ale je otázka,jestli by se manžel necitil dotčen nebo oni sami,když moji máti jsem tu měla i na oběd.A oni nás taky zvou oba i na oběd k nim na jejich narozeniny.
No a tím pádem bych i kluky se slečnama musela odkázat až na odpol.příjezd,no je to složitý jak žebřík...