Taky bych tipovala (po zkušenosti s dcerou) na alergii - v tuhle dobu nejspíš na plísně. Nemáte vysledované, že třeba v jedné místnosti je to lepší a v druhé horší? Jinak já tenkrát udělala největší úklid ve svém životě, prolezla jsem každý kout, odsunula i neodsunutelný nábytek, rozšroubovala i kávovar a na pár míst s plísní jsem opravdu narazila. Jak jsem to zlikvidovala, má dcera rýmu jen výjimečně, ale teď bohužel začíná zase "její" období :-( Jinak jí při tom ucpaném nosu vyhovuje mít vleže hodně pod hlavou a spát při pootevřeném okně a být přes den co nejvíc venku.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.