S dg neporadím, ale dieta strašná není, doktorka je poněkud zvláštní, vařím bezlepkově pro devítiletou dceru cca čtyři roky, zezačátku je to zmatek, než se člověk zaběhne a vymyslí jídelníček, zjistí v čem všem lepek je nebo může být, ale pak už je to ok, jde to hladce, je spoustu serverů, kde lze čerpat zkušenosti jiných, informace a rady, vařím pro nás všechny stejně, prostě co nejméně pečiva a spíše teplá jídla, maso brambory, vařená zelenina, z obilovin rýžové nebo jáhlové kaše, ty hlavně k snídani, zahušťuju hraškou nebo cizrnovou moukou..
a dneska se dá už vlastně všechno sehnat, bezlepkové mouky, já mám nejraději z marksespencera, peču buchty jak jsem zvyklá, jen dávám místo pšeničné mouky bezlepkovou, sušenky, občas chleba upeču, občas ho koupím, chutný je dr pekař, dají se i sehnat bezlepkové zmrzlinové kornoutky
![:-)](/g/s/0.gif)
dcera to zvládá skvěle, kvůli ní se vyvařuju víc, protože občas chce bezlepkové kinder řezy, nebo brumíky, za zdravá střeva to stojí, jsou horší věci než toto... držím palce