Ahoj,
děvčata, co chodíte do práce, moc Vás obdivuju, jak to všechno stíháte. Právě sepisuju životopis a žádost o místo, ale nejsem si jistá, že bych zrovna tu konkrétní práci, kam to chci posílat, chtěla získat. Ale ještě jsem to neposlala, tak to tu nechci psát konkrétně. Kubíkovi jsou tři v březnu, ale já jsem si prodloužila mateřskou do půlky prázdnin, protože ho nemám stejně kam dát a musel abych chodit na pracák a skoro pět měsíců řešit, že nemůžu nikam nastoupit, když nemám hlídání. Od září už to bude jinak.
Jak se chystáte adventně? Letos jsem si dala předsevzetí, že si to chci užít v klidu a bez stresů, tzn. nepřijímám žádné zakázky na pletení. Poslední tři roky jsem to měla tak, že jsem skoro do 20.12. pletla a trnula, jestli to pošta doručí včas. A doma všechno stálo, nebo jsem to dělala ve spěchu a byla z toho nervní.
Honza má od ctvrtka večera teplotu, dnes začal kašlat, tak je mi to líto, ptoyože se zrovna ve školce chystají na nácvik besídky, mikulášskou návštěvu, divadlo...Loni na ten prosinec taky onemocněl a i když jsme byli na besídce, bylo to nějaké divné, žádné koledy, říkanky.... U Toníka se taky žádné besídky nekonaly, byla to speciální třída pro děti s různými poruchami a vadami a v počtu 12 dětí, kdy skoro vždycky byl někdo nemocný a pak tam měli i dva autisty. To nešlo ani nic nacvičit. Letos mají se školou pásmo koled a vánočního povídání 1. a 2. třídy dohromady a pak vánoční jarmark v jídelně a den otevřených dveří až do večera.
Už máme věnec na stůl i na dveře, ale napečeno ještě nic. Viděla, jsem, že Balci už mají skoro 1,5 perníčků
Mějte se moc krásně a užijte si pohodu adventu.
P.S. Alay, to s tím domkem máme trable my, ne Miki.