Svynko, tak to mi byly 4 roky a bydleli jsme uplne v centru Prahy. Mela jsem priusnice a mama musela vyzvednout brachu ze skolky (2 stanice metrem). Tak mne nechala doma, ze se za chvili vrati. No a mne se ta chvile zdala dlouha, tak jsem se oblekla, obula, otevrela si dvere a odesla (4. patro bez vytahu). A sla jsem na ne cekat k jezdicim schodum z vestibulu metra. Vedela jsem, ze prijdou tudy. No tak jsem tam stala a cekala a porad nikdo nesel. Najednou u mne zastavilo policejni auto (klasicka volha) a z ni vyskakali 4 prislusnici VB a sli rovnou ke mne. Zeptali se, jak se jmenuju a kde bydlim. Adresu jsem nevedela, ale rekla jsem, ze je to kousek v ulici a ze je tam odvedu. Tak jsem je popadla za ruku a odvedla je k nasemu cinzaku. Tam uz cekala moje uplne vyklepana mama s brachou. Prisla mezitim domu, dvere od bytu dokoran a ja jsem byla pryc. Tak volala na policii. No ale technicky jsem ztracena nebyla, celou dobu jsem vedela, kde jsem, a kde je nas dum
To by mohlo syna bavit, ne?
Jinak deti jsou stejne, kdyz jsme nekde na ture, tak musim porad neco vykladat: historky, pribehy, jak se narodily, knizky, filmy...