Nám tcháni nikdy nenabídli strávit vánoce dohromadya to ani když jsme ještě byli bez dětí,slaví to se svým oblíbeným dítětem a jeho rodinou každoročně,protože spolu taktž bydllí v dvougen.rd a nikdy za život se od svého druhého dítěte pupečně neodtrhli.
Já jsem vždy zvala svoji máti k nám,také bydlí v jiném městě a žije sama,letos třeba řekla,že bude radši doma,že my žijeme jinak,no tak jsem jí to tedy ani nerozmlouvala.Celý den loni na 24.12. jsme se všichni bavili pospolu a ve 20 hodin byli Pelíšky,na což jsme se tedy rádi i se syny podívali,a já konečně oddychlaa od společenskké onverzace a všeho jako paní domu,ale ona si šla luštit místo toho křižovku,že jí to neba,no tak její volba.
Pak je s ní ještě problm hned druhý den ráno,kdy zas vyžaduje nebo by ráda,aby už tak od 8 hodin ráno se jí zas někdo věnoval,bo ona nemá přeci co dělat - přitom ji nabízím čtení,at si pustí radio nebo tv,může se jít projít,prostě ne. Tak jsem si letos tak trochu i oddychla,když chce zůstat doma a 25.12. bude pěkně odpočinek a váleníčko doma. Jenom my sami 4,paráda.