To jsi na všech vážně tak závislá? Neumíš si užít samotu? Děti k tobě přece určitě přijedou, i když to nebude zrovna na Štědrý den. O co ti konkrétně jde? Že nebude koho obletovat? Že bude v bytě ticho? Já si umím představit, že bych se nehnula z gauče a jen sledovala pohádky, do kterých by konečně nikdo nekecal a nic po mně nechtěl. Kdyby mě omrzely pohádky, četla bych si. Pokud bych měla potřebu být ve společnosti, zašla bych do kostela na půlnoční.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.