Přidat odpověď
byli jsem i v PPP, psycholožka doporučila jednoznačně, já měla pochybosti, dcera chytrá, hodně toho uměla, atd. První a druhou třídu dala podle mne jen díky tomu, že měla naprosto špičkovou Paní Učitelku . Ted je ve třetí, maj jinou učitelku, ta nezralost v porovnání se spolužáky, z nichž nekteří jsou o dost starší, se bohužel projevuje, a je to takový nahoru a dolu, už to drhne.
Syn je narozen v druhém týdnu v září, šel tehdy na doporučení PPP do školy tedy v necelých šesti letech, plyně si četl, měl obrovskou slovní zásobu, počítal, měl rozhled o všem možném a především do školy strašně strašně chtěl. Tak tam šel. První třída byla průser, jak kvůli spolužákům (smáli se mu, že je nejmladší a že je šprt) tak kvůli učitelce. Na konci první třídy oznámil, že buď najdeme jinou školu nebo končí se školní docházkou. Změnili jsme školu, na druhý pokus trefa do černého, dobrá škola a opravdu super učitelka, syn na ni vzpomíná s láskou dosud a to mu bude sedumnáct.
Takže je to skutečně u takhle malých dětí v osobnosti učitelky a doporučuju zmenit třídu a učitelku, nedoporučuju vracet do školky, zůtane to v nem jako selhání, i když mu to dobře podáte.
O tom, jak prostředního syna málem odepsala učitelka a po zmene školy je všechno v úplně jiném levelu , rozkvetl, sám se učí,atd. - to už jsem tu psala několikrát.
Takže dle mých zkušeností je strašně únavné mořit se se situací, kdy učitel nezvládá, a vyčerpá te to víc než dítě vozit.
Předchozí