| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Dovolím si nesouhlasit, mám jiný názor. Do 4 třídy chodil kluk do velké školy. Pak jsme se stěhovali a měli jsme možnost buď dát kluka na jeden rok (pátá třída) do místní malotřídky nebo rovnou na 9-letou základku s nutností dojíždění. Rozhodli jsme se ho na ten jeden rok do místní malotřídky příhlásit a dobře jsme udělali. Protože:
1) Poznal místní děti, snadněji si našel kamarády.
2) Škola dělá hodně akcí i mimo vyučování, hodně spojuje lidi z obce, vytváří rodinné prostředí.
3) Kluci tolik nezlobí, protože se nemůžou "schovat" do davu.
4) Učitelé znají dobře každého žáka, ví co mu jde a nejde, můžou se mu lépe přizpůsobit.
5) Děti jsou "nuceny" dávat opravdu pozor, protože při zkoušení a procvičování "na každého dojde", nestane se jako ve třídě o 30 dětech, že si učitel někoho za celý den nevšimne. Neodsuzuju, chápu. Obvzlášť v angličtině našemu klukovi hodně svědčí, že je nucen hodně mluvit, dost se za tu dobu zlepšil.
6) Hodně chodí do přírody, na výlety. Není to jenom o tom, odsedět si x hodin, pak do družiny a domů.
7) Kluk nemusí chodit do družiny, odpoledne jde rovnou domů. Má to 5 minut chůze. Odpoledne má dostatek času na odpočinek, přípravu do školy na kroužky i na lítání venku s kamarády.
Já si malotřídku moc chválím a mrzí mě, že je jen do páté třídy. Připadá mi zvláštní, že se tady malotřídy spíš haní, když si v jiných diskuzích naprostá většina ustavičně stěžuje na příliš moc dětí ve školách. Tak nějak nevím, co vlastně rodiče chtějí.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-7= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.