Přidat odpověď
od té doby ani jednou. Prostě jsem si řekla, že stáří slavit nebudu, navíc sice nejsem introvert, ale neumím přijímat dary, ani sebemenší. Když jsem měla 40tiny, všichni předpokládali, že oslava bude, pak si možná někteří mysleli, že jem škrt a chci ušetřit, proto jsem jí neudělala. Pravda byla taková, že když jsem předtím zažila pár oslav 40tin starších kamarádek, zařekla jsem se, že to ani náhodou.
Víte jaký je rozdíl mezi slavením 40tin u mužů a žen?
Muž na své oslavě sedí uprostřed obýváku v koženém křesle, kouří doutník, usrkává whiskey a říká si, jaký má báječný život, co všechno v životě dosáhl - dvě krásné děti, zachovalá manželka, velký dům, spousta přátel, velké auto, vedoucí pozice v zaměstnání, penis funguje jak má, navíc pár šedin a menší bříško podtrhuje jeho šéfovský vzhled, tak co víc si přát.
Žena na své oslavě šíleným tempem maže chlebíčky, semtam uskne kyselého vína, vyšťavená k smrti přemýšlí proč je tak unavená a stará, jak se jí nepodařilo make-upem skrýt vrásky, nestihla dojít ke kadeřníkovi zakrýt ty příšerné šediny protože ty dva zmetci v pubertě ji zabrali rozvozem po kámoších celé odpoledne, doufá, že ta kámoška co vypadá pořád na 30 nepřijde, protože by jí to tuplem ubilo, ten velký dům je k zlosti, protože ho nestačí nikdy uklidit, kariéra díky MD v řiti, sex by měli zrušit protože hormony blížícího se přechodu vše komlikují a obnažit před sexem svoje tělo s prsy u pasu a pneumatikou tamtéž už se jí vůbec nechce, jediné co si přeje je se opít dřív, než jí naplno dojde kolik jí je.
Předchozí