Mám, nezbytná věc. - při bolestech ucha používám malý kousek namočený do slivovice a následně zateplený dalším kouskem. Spolehlivě se to tím "rozežene". Trpím na to i já, používám to od mládí. Nedovedu si představit nemít doma tuto věc první pomoci.
p.s. Ze stejného důvodu mám doma i slivovici, kterou také k ničemu jinému nevyužívám. I když teda používám, ještě k jednomu léčebnému dryáku s medem a citronem.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.