| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Zítra jdu na pohřeb manželové babičky a stále přemýšlím, co si mám obléct.Jsem z toho zoufalá, neboť nic neodpovídá zaběhnutým zvykům a na obřadu bude celá široká rodina si 80 osob. Vzhledem k finanční situaci si však oblečení zakoupit nemůžu. Na výběr mám černé šaty s tmavěšedým vzorem, ale jsou bohužel asi dlaň nad kolena.~:( Černou sukni ke kolenou, ale jsou na ni nějaké stříbrné flitry, takže mi taky nepřijde dost vhodná. Z tmavých barev mám ještě hnědé a tmavě fialové šaty ke kolenům. Mám doma i spoustu černých společenských kalhot,ale na zimu mám kozačky, které pod ně nedám (celou zimu chodím ve legínách nebo v úzkých kalhotech) a nebo hnědé šněrovací boty,takže k černým kalhotům taky hrůza.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-6= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.