Syna jsem dala nakonec na Horní je ve druhé třídě a max spokojenost.Myslela jsem si že Bakalka jak je vychvalována je nějaká lepší škola ale asi je lepší pouze v jazycích /angličtina od první třídy/Horní od třetí ale učebnice mají naprosto stejné jak na Horní takže se učí to samé.Dala bych tam dítě pouze v případě že by bylo hodně jazykově nadané mého syna jazyky nebaví takže jsem ráda že na Bakalce není zbytečně by trpěl.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.