Simiky, jsem z milirantne nekuřácké rodiny a i ja sama jsem militantni nekuřák. S mm jsem si něco zacala az když prestal kourit ( od te doby nekouří, je to uz skoro 12 let).
A ha citim kouř z kuřáka i kdyz si vycisti zuby. S jednim klukem jsem se kvuli tomu v podstate rozešla -rano se vedle nej vzubudit, to bylo hrozne, citila jsem to z jeho kuze, o ustech radsi ani nemluvit. .. a to to byl krasnej kluk, vysoky, stihly, sportovec- obrana v národní házene, navic byl hodny, miloval mne... ale nedala jsem to ... pak s tim přestal, ale nevydržel to.... poznala jsem to hned... zapíral. .. a ta kombinace lzi a kouření. ... priste jsem tohle doma mit pak uz nechtela...
Nicmene k tomu boleni bříška - kdyz jsem ještě chodila na diskotéky, ac jsem nikdy nepila-jsem ještě ke vsemu abstinent od přirození
, nechutna mi to, druhý den mi vzdycky bylo zle od žaludku a hlavu jsem mela jako patraci balon. Pravidelne. Pochazim z male vesničky na JZ cech -mega čistá priroda, absolutne žádný průmysl, takže u mne to zakonite byla otrava tabakovym kourem + i ten zvyseny hluk udělal sve...