Já jsem začala taky trochu nabírat, ale je mi 50.Omezila jsem pečivo a odpoledne se snažím jíst jen zeleninový salát se zálivkou s jogurtem nebo jinou bílkovinou a ovoce, bez pečiva.To dodržuju od po-pá, v sobotu a v neděli trochu hřeším. Vynechávám veškeré sladké pečivo, sušenky apod. Ale sladím, to si nemůžu odpustit. Váhu jsem stabilizovala. Pohyb na mě neplatí. Čím víc se hýbu, tím větší mám hlad a musím se najíst.Jím 5x denně v pravidelných intervalech.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.