Taky tak jako asi dost ostatních.
Na MD nejsem, a pracuju takřka od rána do večer, mezitím děti vyzvedávání a vše ostatní
Ale v rámci práce jsem na PC pořád, takže se občas podívám, stejně jako ráno si u kafe zkouknu zprávy, emaily, tak i vlezu sem zda něco zajímavého ... mívám otevřeno X oken zaráz, rozhodně na rodině nesedím celý den, ba ani hodiny. Ale spíš se párkrát během dnes podívám, u kafe, nebo u toho jím oběd.
A pak tedy asi jako teď večer, takto prokrastinuju, když potřebuju po celodenním shonu vypnout mozek, na to je rodina.cz ideální
A taky se u toho občas dívám na TV.
Ale asi to bude i tím že se mi tedy rozhodně nechce večer uklízet a raději se věnuju třídění si světonázoru zde, to si zdůvodním.
Řekla bych že na MD jsem měla na net mnohem méně času, asi tedy tím že jsem nebyla celý den "online" jako v práci.
Leda tedy u druhého nespavého dítěte, kdy jsem trávila noci pocházením s miminem po bytě, tak jsem díky tomu ve 3 ráno dost brouzdala po netu (měla jsem na to už i takový grif že jsem u toho dokázala i "hongat" v náručí dítě). To bych řekla že asi spadalo do té kategorie "nudění se", co taky zábavného dělat 2-3 hodiny v noci mezi třetí a čtvrtou ranní, pochodovat po bytě mně nebavilo, v houpacím křesle jsem usínala (tedy já, dítě ne). Ale to tu zas nikdo moc živě nediskutoval, to je fakt, ale počíst a zabavit se a přečkat do rána se dalo.
A tak myslím, že tehdy jsem asi navykla na tu prokrastinaci na rodině.cz