Já jsem na tábory jezdit musela, nikdo o tom se mnou nediskutoval. Nesnášela jsem sportovní soutěže i neustálé hraní vybíjené, protože jsem absolutně nesportovní typ a všude jsem byla poslední nebo předposlední. V týmu či družstvu mě nikdo nechtěl. To zrovna dítě nepotěší. Takový tábor mě pak opravdu nebavil, ale byly i jiné tábory, kde se pořád jen nesportovalo, třeba na Orlíku, tam jsme se pořád koupali.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.