Žženo, důkaz v boží neexistence v tom, že mi opět chcípnou sazeničky?
Jinak tedy podle vágní interpretace, jsme z Ráje vyhnáni do zmítaného světa a satan je ve střehu, je jen logické, že nedokonalý člověk nežije v dokonalých kulisách.
(osobně mi přes léta víry nedělá dobře používat tuto terminologii, protože to je přesně ten okamžik, kdy si protistrana řekne, že jsem blázen a končí. Jenže to je dobová záležitost hledat ve všem složitosti a abstrahovat do mrtva.)
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.