...znáte někdo tuhle masáž? Máte s ní zkušenost? Četla jsem o ní - masáží kůže kašičkou z hladké mouky a vody se lze prý zbavit parazitů. Zdálo se mi to praštěné a nevěřila jsem tomu, zdroj této informace je dosti alternativní a beru ho s velkou rezervou. Ze zvědavosti jsem to ale vyzkoušela a opravdu po chvíli z pórů kůže na některých místech na těle začalo cosi vylézat - vypadalo to jako malinkaté malé bílé pupínky až žížalky a šlo to nehtem seškrábnout - dalo se to jasně odlišit od žmolků mouky. Můžou to být vážně paraziti? Nebo co to je? Máte pro to někdo vysvětlení?
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.