Přidat odpověď
Mj rozhovor s Radkem Kašpárkem z poslední michelinské restaurace Field v Reportéru...Tomáš Poláček říkal, že toho měl dost...
V pondělí ráno bych se tomu vtipu zasmál. „Pánbůh se ptá kamenů, zdali by se nechtěly stát kuchaři, a kameny odpovídají: Na to jsme málo tvrdí.“
Přečtěte si více na: http://reportermagazin.cz/kasparkovo-drsne-predstaveni-s-hvezdickou/
Když ale v pondělí před půlnocí restauraci Field opouštím, k smíchu mi to nepřijde. Neskutečný hukot, říkám si, nikdy bych to nedal. Zaprvé bych nestíhal – chyběla by mi ta možnost na pět minut zvolnit, zajít třeba na cigaretu. A zadruhé bych se psychicky zhroutil ve chvíli, kdy by na mě šéfkuchař Radek Kašpárek poprvé zařval.
Chápu, že to myslí dobře. Když ale křičí, v očích má nepříčetnost.
Předchozí