EvoMarie, klidně bych své povolání doporučila. Zpracovávám finanční analýzy. Nenadřu se a je za to hodně peněz.
Samozřejmě jedná se o subjektivní pohled. Mám vystudovanou příslušnou školu a dlouholetou praxi v oboru, a protože jsem studovala i v zahraničí, nedělá mi problém odborná terminologie v cizím jazyku. Pro člověka, který by do toho oboru chtěl přejít by to dost možná bylo obtížné. I vysokoškoláci s příslušným vzděláním se u nás zapracovávají tak rok, než jedou na plno. Samozřejmě i otázka peněz je relativní, ale platy jsou všeobecně nadprůměrné.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.