libik...koukam, ze ceske organizace pracuji stejne
Ja resila v lete penize na ceskem konte /diky nepouzivani konta jsem se dostala do kontokorentu - strhavani vysokych polatku/. Penize jsem poslala vcas, lec nez dosly, zajimavym zpusobem sly strasne dlouho a kdyz dorazily, na ucet bylo pripsano o 2000kc min, pry za specialni sluzby. A zatimco jsem davala proverovat proc a kdo si z penez nechal 2000kc, zavolala mi zase jina osoba a vyhrozovala mi, ze pokud nezaplatim IHNED 1000kc na ucet /poslala jsem tam o 1000kc vic, lec po divnem odectu za me nepochopitelbe sluzby mi tam najednou 1000kc chybelo/, ze me priklepne nejakou skupinu nesolidnosti a nikdo v Cechach mi uz nepujci ani korunu.
Byla jsem tak vytocena, ze jsem osobe sdelila, ze to FAJKT zaplatit nemuzu, ze ziju v Nemecku jak sama muze videt z tel. cisla /to tu osobu ovsem vubec nezajimalo/ a ze at me klidne soupne do jake skupiny chce, ze mi to je opravdu sumak. To tu osobu notne nastvalo, neb s takovou odpovedi nepocitala.
Upozornuju, ze kdyby nebylo podivneho strhnuti penez /ktery mi ani tato osoba nedokazala vysvetlit a a ani ji to neezajimalo/, bylo by vsechno vporadku.
Muzu te ujistit, ze me to taaak vytocilo, ze jsem za 3 dny zajela 650km do Cech a vsechno jsem na miste zrusila. /nemusela jsem to doplacet, sniziili mi uroky z prodleni, ktere tim strhnutim nabehly ci co/, kde je zminenych 2000kc dodnes nevim, ale jsem rada, ze mam svuj klid
No a manzelova penzijni pojistka /ceska/, tam byl kvuli tomu horror jeste vetsi. Po vyplneni vsech papiru, ze budem platit jednou rocne /fakt zadnou platbu z venku do Cech po teto zkusenosti neminim posilat/, tak u te trvalo vic nez pul roku, nez to teda schvalili. Pro zmenu nemuzeme mit zasilaci adresu v cizine. U mezinarodni pojistovaci firmy....
ja mam nekdy pocit, ze nezijem v Evrope, ale na druhem konci zemekoule.