| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Delete, každá diskuse časem zanikne nebo aspoň usne, ta zamčená má tu výhodu, že když do ní někdo nakoukne a napíše, nezmizí to, taky se v těch zamčených většinou lidi líp znají, mají na sebe jontakty a když něco potřebujou, tak se domluví a zase doskuse ožije, to tady dost dobře nejde

a ještě jedna věc - nejvíc to tu žilo tak před 10 -7 lety mám dojem, jenže teĎ už máme děti větší, řeší se konfliktnější témata, jako je třeba škola :) a každý má už spoustu jiých zájmů a problémů, který třeba ani řešit veřejně nechce, to už je jiný, než když se řešilo, co kdo už papá a co kdo umí, přibližně stejně
ono to zase bude, až přijdou další, nezatížení tou dobou před 10 lety, pokud to vůbec bude
já jsem tenkrát měla ráda třeba poradny, ani evím, ejstli teď fungujou nebo ne
možná už pro současný maminky miminek a malých dětí není tato drbací diskuse ani potřebná, mají FB, mají chytrý telefony, za nás to ještě tak moc nebylo, FB nebyl, skype měl málokdo, scházeli jsem se tady

co se týká depresivních nálad - taky mám důvod k nepohodě, ale dnes mi zvedl náladu článek někde na idnes nebo kde, že přibývá duševních chorob - vyplynulo mi z tho, čistě logicky, že až se zblázním, budu vlastně normální - takže se není čeho bát

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 9-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.