| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Pampelo, to jsi hezky popsala to, co zažívám a jak se k tomu stavím v poslední době, zvlášť intenzivní je to v posledních dvou týdnech. Řeším neřádně očkované dítě, které má jít do školky - různé varianty různě legitimních řešení s různými lékaři a různými školkami, no takový boj s větrnými mlýny. Špatně snáším, když jsem zahnána do kouta a musím se rychle rozhodnout, ale nakonec jsem se hodila do klidu a že tomu nechám volnější průběh, což by leckdo jiný vyhodnotil, že jsem to já lajdák nechala na poslední chvíli, a kvůli tomu preferovaná (nejjednodušší, nejlevnější) varianta nevyjde. Ona asi vyjde, protože to vzdávám, ale paradoxně mám takový hrdinný pocit, že jsem to aspoň nevzdala hned a projevila trochu odporu, a že sice bude po jejich, ale oni se mohli alibisticky schovat za své nadřízené a kontrolní orgány, zatímco já se musela sama za sebe rozhodnout, jestli si půjdu za svým principem (na úkor dítěte, kterému je hep. B ukradená a do školky chce) hlavou proti zdi nebo sklapnu a spořádaně se zařadím do stáda. Jenže já teď potřebuju řešit důležitější věci (IVP pro starší dítě) a zároveň se dějí důležitější věci a já mám velkou důvěru v to, jak se co děje, minulý týden jsem byla v opravdovém úžasu, dokonce i mamčin onkolog-hrobník prý zíral, protože z hlediska konvenční medicíny se stal zázrak na druhou. Jsem pohlcena pocitem, že život nejlíp ví, kudy jít, že všechno je k něčemu dobré ~;((

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-6= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.