Já si teda dopřávám ten "luxus", že na záchod používám jen jednorázové ubrousky/pap.utěrky. Skladovat někde hadr/houbičku na čištění hajzlíku mi přijde eklhaft. Hlavně se snažím si to maximálně zjednodušit, jelikož wc sdílíme s alzheimerovskou babičkou, takže stav mísy a okolí po její návštěvě bývá i dost tristní, klidně víckrát za den. Takže mám rovnou při ruce přímo na wc vybavení takové, abych případnou pohromu mohla kdykoli okamžitě asanovat s co nejmenším odporem, tj. mám tam krabici chirurgických jednorázových rukavic, dezinfekční vlhčené ubrousky, koš na tyto věci atd.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.