| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ještě sem dám jedno zajímavé video, teda pro mne zajímavé je a možná by zajímalo i někoho jiného. Je tam poměrně dost informací o borelióze, o druzích, stádiích a hlavně o možném působení na ni.
Mluví tam maďarská doktorka (je to tedy poměrně zdlouhavý překlad), co se léčením chronických borelióz zabývá... vlastně i vysvětluje, kdy a za jakých okolností ještě ATB zabírají a kdy už ne.

Moje mamka na neléčenou boreliózu "předčasně zemřela", dlouho byla jakkoliv neléčená a považovaná za hypochondra a dle lékařů naprosto zdravá.
Proto mě všechno kolem boreliózy tolik zajímalo, zkoumala jsem všechny dostupné informace, hodně jsem jich dostala od známé revmatoložky, která se jí hodně zabývala, protože s pacienty s chronickou bor. přicházela denně do styku. Dokonce jeden čas byla i ona hodně "hysterická", a pokud se jí něco po kousnutí klíštětem nezdálo, opravdu přeléčila své děti ATB.

Vím, že to tu někteří popírají, ale ví se, že boreliózu přenáší i jiný bodavý hmyz, člověk nemusí mít konkrétně klíště, i když promořenost klíšťat v různých regionech je určitě dost alarmující.
Ale i přes to, že je klíště nakažené, organismus, který má imunitní systém v pořádku, onemocnět nemusí, neonemocní každý, koho kousne nakažený hmyz. Jinak by asi byla nakažena už všechna lesní a polní zvířata a možná už i všichni lidé :-).

Sestra se nakazila boreliózou před 20 lety v USA, bylo to prokázané i z krve, ne žádný subjektivní dohad. Od té doby byla stále unavená a se zvýšenou teplotou kolem 37,6. Před Vánoci jsem ji vzala po dlouhém přemlouvání ~:-D na "přeléčení" biorezonančním přístrojem BICOM, dostala to ode mne jako vánoční dárek, sama by nešla, na nějaké mimolékařské věci není :-).
Po čase, asi po dvou terapiích, mi volala, že jí teploty zmizely a s nimi i únava...říkala, že mi to musí říct :-). Placebo efekt těžko, protože sama říkala, že tomu nevěří. Úplně sama se pak objednala na "vyléčení" cysty, s kterou už byla objednaná na operaci ~:-D, to píšu jen proto, že to byl takový důkaz funkčnosti.

Třeba to někomu pomůže.
Nechci se s nikým ani dohadovat, ani nikoho o ničem přesvědčovat, píšu to jen pro informaci, co se událo a co lze, pokud člověk najde někoho, kdo to s biorezonancí opravdu umí a rozumí tomu. Protože vím i o takových, co s tím pracují a neumí.

Prostě pokud můj příspěvek přečtete, berte ho jen jako mou zkušenost a informaci. ~x~

A to video:
https://www.youtube.com/watch?v=EaC-u4of1Hs

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.