| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Petržel (ať už naťová nebo kořenová) špatně klíčí. Zasela jsem řádek hladkolisté, už vzchází. Já letos nebu sít hrášek, mám jen dva záhonky a loni vzešel dost špatně, tak počkám. Začíná vylézat sazečka, ředkvičky, mrkev, kopr. jahody už kvetou, Ranější angrešt má už nasazené malé plody. Rybíz taktéž, z rebarbory jsme před týdnem upekla koláč (a značně jí tím zdecmovala). Chyil se křen a darované lilie. Krásně nám kolem baráku kvetou tulipány. Okrasná jabloň, sázená loni na podzim kvete a má náherné listy a košatí s ejí pkorunky. Stejně tak okrasná jabloň, ujala se i na jaře sázená jíva a ibišek. Loni jsme zakládali okrasný záhon, nechytla se jen jedna čemeřice ( mrzí mě to, měla náherně tmavě fialovou barvu), střapatky a jedna komula Davidova - už jsem zasadila nový keřík. I růže, která vypadala, že nepřežila zimu, tak má nové lístky. Mysleli jsme, že budeme muset vykopat třešničku, ale odborník nám poradil, ať ještě rok počkáme a že by mohla vydržet. Dneska jsem řádila na skalce, za dva a půl roku se kytičky nádherně rozrostly, teď jsou v plném květu. Známé jsem nesla plnou bedýnku sazeniček - a to jsem jen likvidoval místa, kde už rostlinky spolu začaly soutěžit o místo. Manžel s dcerou natřeli měsíc starý zahradní nábytek na terasu, tak si jaro konečně pořádně vychutnáváme ( Když pominu řepkové pole za plotem).

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.