| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

dobře, Monty,
já jsme třeba ale psala, že nejstraší se na přijímačky připravoval minimálně a chodil do bežný vesnický školy, jen byl třikrát na přijímačkách nanečisto. Mladší se neučil skoor vůbec, byl třikrát na Zatlance a dvakrát jinde na přijímačkách nanečisto. přijímačky udělali oba. Doma jsem s nima celej první stupeń neučila. Učila bych se, pokud bych viděla, že na přijímačkách nanečisto byli míň úspěšní, než by bylo třeba.Dohonila bych případný rezervy. Doma jsem měla nějaký testy, který jsem postahovala, kde se dalo, koupila nějaký použitý a jednomu zaplatila online testy, asi za 390 kč.

Mně to jako obrovská příprava nepřipadá, zároveń ale beru to, když někdo chce nebo potřebuje víc.Jo a kolem sebe zas takový nadšence co by v tom leželi pořád, fakt nemám.
Ty máš ale problém i tomuhle věřit, přijde mi že seš přesvědčená o tom,že všichni rodiče makají jak fretky,jen aby se to jejich dítě na ten vysněnej gympl dostalo. A tak to není.
D. spolužačka se te´d dostala na AG, podotýkám,že naše současná škola je tak trochu škola hrou, žádnej biflovací ústav, ona tam chodila celou dobu, na přijímačky se připravovala minimáln,ě znám její maminku a taky se dostala.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.