Přidat odpověď
Za sebe vezmu to, co ze života z tvého seznamu znám:
4. Ženy, které jsou na mateřské/rodičovské s jedním zdravým dítětem tak K.O., že se ještě ve tři odpoledne nestihly převléknout z pyžama a "padají únavou". - To jsem byla já, to jedno bylo hodně náročné. Dvě už byly pohoda (až na to šestinedělí, to jsem občas omdlela vyčerpáním)
5. Ženy, jejichž profese to umožňuje, ale přesto 3 nebo 4 roky vůbec nepracují a věnují se plně dítěti. – Jiné neznám.
9. Děti, co se nikdy neučí, ve škole nedávají pozor a přesto mají samé jedničky od první třídy až do promoce na VŠ. - No to byla dcera, syn už tedy opravdu ne.
10. Lidi, co nikdy v životě neřekli sprosté slovo. – Moje maminka. Nejdrsnější komentář: „ten je ale zvláštní“
11. Lidi, co jsou přecitlivělí na určitý typ slov, i když je třeba slyší jednou za uherský rok. - To jsem byla já, ale už si zvykám
16. Puberťáky, kteří mají na prvním místě školu, mimo školu jen samé ušlechtilé zájmy a nikdy neprovádí nic ujetého.- To jsem byla já
20. Lidi, co by nikdy nechodili/nežili s někým, kdo neví nějakou vcelku bezvýznamnou pitomost (např. neumí zpaměti stupnici tvrdosti nerostů). – Znám – kamarád – není normální.
Předchozí