| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

No já nevím, jestli někoho takového znám či neznám, nevím, kolik kdo má peněz, kam dal kdo placentu nebo co umí jeho manžel, atd. Já nějak takové věci nezkoumám nebo možná nevnímám...
Vím, že tady se řeší věci, ze kterých mi jde hlava kolem, ale i když tu chodím 10 let, do takových diskuzí se moc nezapojuju, srovnávání toho, jak kdo žije nebo srovnávání dětí a manželů nesnáším...radši si poklábosím o oteplouchu a podobných kravinách ~j~
Za mě - já osobně splňuju jediný bod a to, že jsem byla s dětmi do 3 let doma a nepracovala. Rozhodli jsme se tak s manželem a jsem za to ráda. V tom možná splňuju i další bod a sice, měli jsme velmi málo peněz a přežili jsme to bez újmy.
Pak znám člověka, co nemluví sprostě, ale podezírám ho, že je to jen póza a doma si zanadává, aby upustil ventil ~:-D.
Jó ještě, když jsem měla první dítě, ze začátku jsem byla ještě odpoledne v pyžamu a byla jsem KO, protože to byl pro mě šok a myslela jsem, že od mimina nemůžu odejít, jinak se mu něco stane ~:-D Po pár týdnech jsem se "vyléčila" ~;)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.