Ústí nad Labem, - paní doktorka Nešporová-Čechová. Velice zkušená stomatochirurg ( sakra - je správné použít přechýlení, nebo ne ? ) Je třeba ale počítat s cca 5-6 týdnů čekací lhůtou anebo být časově naprosto flexibilní a "naskočit " do uvolněného termínu. Dcera po traumatickém zážitku neošetřitelná absolvovala u paní doktorky v Ustí nad Labem - komplikovanou extrakci dvou zubů v úplné narkóze výkon téměř na hodinu - platila jsem POUZE výkon anesteziologa ! - 2 x 25 minut ( počítá se za každých započatých 20 minut ) - vešla jsem se do 1.500 -1.600 Kč. !!! Vše ostatní paní doktorka napsala na pojišťovnu. Celou dobu jsem měla pocit, že je holka v opravdu zkušených rukách. Měla jsem z toho zákroku strach, ale vše proběhlo naprosto v pořádku. Na rozdíl od zákroků u naší praktické zubní lékařky, kde jsem jen klopila tisícovku za tisícovkou - a holka měla zuby horší a horší.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.