Zase mi něco podsouváš, zase lžeš proč? Dobře beru, že si myslíš, že existuje jen tvá cesta. Byť to není pravda, tak to chápu jsi přesvědčená, že jediná cesta k neúčasti u svého rozvodu je nechat se zastoupit pravníkem. Ok. To můžeš. Ale tohle: "Šlo mi o ten fakt, že ROZVOD MUSÍ POTVRDIT SOUD. V našem právním systému. A ty jsi tvrdil, že nemusí a to je taková blbost, že nemůžu nereagovat." je prostě svinstvo a naprostá lež. Zase mi vkládáš do úst nic co jsem nenapsal a prostě sprostě lžeš. Proč proboha? Co z toho máš? Tohle je z mého pohledu za hranou diskuse a pokud se mi za tyto opakované lži neomluvíš nehodlám na Tebe dál reágovat.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.