| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Úžasné. Tolik shody tady ~:-D. Nenapsala bych lépe, co padlo o Hroudě, Libikovi, Monty, Magrátě, Alraune, Tante, Delete, Valkýře, Půlce, Vlkovi, Len, Kambale, Svynce...

Doplnila bych pár dalších, třeba Jarmilku, ta mě kromě toho, jak je silná, moudrá, milá a vtipná potěšila i tím, jak se jí teď daří :-). A podobně Rišulka a Lassie a další takoví, co mají v životě naloženo hodně, zvládají to s noblesou, dodávají odhodlání a naději nám ostatním; opakovaně mě rozbrečely radostí ~x~. Angrešt - která vždy ví a poradí a za vším si stojí. Yuki - je mou inspirací a studnicí cenných zkušeností. Pam-pela - jedna z mála, co vidí "věci mezi nebem a zemí". Dryjáda - zaručeně mě rozesměje.

Budí se mi děti, tak další zmínit nestihnu. Jen bych chtěla říct, že mám zdejší komunitu ráda, i když (nebo právě proto), že je tak různorodá. Vlastně mi postupně vymizela většina spřízněných duší (Markéta+4, Šešule, TeriRez,...), a stále sem lezu ~k~.

Hezký den všem ~;((

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-7= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.