Nesnesu ráno kaši, musím si dát nejdříve nějaké pevné skupenství a až pak kaši. Ono to bylo brzy po tom, takže v tom perníčku (a jak jsem později připsala, měla jsem i mléko s bezkofeinovou kávou) problém nevidím a kaši s ovocem jsem pak také měla a nakonec na oběd bílkovinu, sacharidy i zeleninu, jak jsem tu už několikrát napsala. Skutečně si myslím, že jsem měla dopolední a polední jídlo vyvážené. Řeším jen tu ohromnou chuť na cukr po vyváženém jídle.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.