Evelyn kdybys každý den vstávala ve stejný čas a chodila spát o hodinu dříve, tak si to posuneš. Já ještě pamatuji (ty jistě také) pracovní soboty, a ještě o několik desetiletí dříve lidé vyspávat nemohli ani v neděli. Také ovšem nechodili spát o půlnoci. A najednou to nejde. Sama jsem sova, chodím spát pozdě, ale dobře vím, že kdybych musela vstávat v 6 tak se nacvičím a budu chodit spát dříve. Ostatně, jak jsem to dělala v mládí, když jsem musela vstávat do školy nebo na ranní směnu.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.