Ruth..koukm vydareny unos nevesty
Me pousteli z nemocnice na vlastni zadost kvuli svatbe /byla jsem tehu a mela jsem problemy/. Tudiz den pred svatbou.
Saty dosivala svadlena beze me, takze do pasu se narychlo nasivala gumicka, ja dosivala segre sukni, kterou jsem mela rozesitou a jeste vecer jsem zjistila, ze me skrti v pase silonky, tak rano kdosi bezel pro bile silonkove podkolenky. Jedine co sedelo byl klobouk
A pan primar me prosil, at jsem v klidu a nekde se moc nenatrasam, neskacu, nebeham...tak jsem mu to slibila.
No kdyz me unaseli, nevim jestli zacalo prset, ale ti 3 chlapi se mnou primo zavodnim behen vbehli do restaurace-ten jeden v rychlosti otevrel dvere, neb byl u dveri prvni a ja se ve dverich /ale doslova/ srazila v tom behu s panem primärem, ktery zrovna vychazel
schladil me pohledem a popral mi k svatbe. Ale kroutil u toho nevericne hlavou.
jinak toho moc neporadim. Znam jen ryzi, chomout a kouli na nohu. pri druhe svatbe nam natahhi nad hlavu plachtu....kdyz jsem ji zvedala, neb mi prislo ze je nizko, kdosi me vyfotil a ja vypadam, jak kdyz zdravim sve soukmenovce
Takze zkuste zapremyslet, jestli nedelaji nejaky sport...mozna by stacila kanoj
..a jednom dortu jsme meli slova..plujte lodkou stesti sveho, do pristavu manzelskeho....tak at si zapadluji