ano 7dmi,velmi správná otázka;
dnes se význam pobytu v zahraničí obecně velmi přecenuje,to je vše.Jen tiše a zlehka našlapovat kolem těch našich pokladů,at jim nezkřívíme vlásek a neubereme na jejich svobodomylsném životě a rzhodování,vždyt oni přeci mají dnes nárok na kdeco a rodiči ty pěkně cáluj
...Ano, jsem v tomto stará škola,ale tyto své názory mám podloženy i životní praxí! Všude je chléb o 2 kůrkách a nic nikde nikdo nedostane zadarmo.
Ten,kdo ví co chce, má tah na branku a někde v něm vevnitř dřímá fakt,že je vlastně velmi schopný se postarat sám o sebe a o sovji rodinu,tak ten na to nepotřebuje vyjíždět extra do zahraničí a studovat tam.I život zde mu dá sakra mnoho příležitostí k realizaci sama sebe a ukázat,jak jsem schopný,co je za mnu,co jsem dokázala.
My jsme se museli,spousta z nás, o sebe sama začít starat po sš,v 18, a vůbec nám to enbylo na škodu,ale naopak. Samostatní jsem museli být sakra brzy.
OT: Já bych tedy ani nemohla žít s partnerem ve společné domácnosti,jehož dítě by se takhle flinkalo životem a náš fin.rozpočet by to měl táhnout.Tohle by pro mě bylo neakceptovatelné.