| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ahoj holky,
jdu se pochválit. Dítě je od pondělí "na prázdninách u tety".
Jsem naproto unesená. Jednak dítě to zvládá naprosto bravurně, žádné fňukání po mamince, nebylo hlášeno ani žádné zlobení atd. Denně mám fotoreportáž z průběhu dne na mailu, takže jsem v obraze.

Ale hlavně - já, ač teda doma, tj. chodím do práce a po večer doma normálka něco dělám - si to i nad mé vlastní očekávání užívám.

Neutíkám z práce, udělala jsem tu dost práce, ale je to v klidu, bo ani lidi moc nevolají atd, bo jsou prázdniny...
Byla jsem už 2x cvičit.
Nevařím, nenakupuju, nikdo mi nebrebentí díry do hlavy, viděla jsem v naprostém klidu už pár filmů. Nejsem furt ve střehu, kde to mám, jestli tomu nehrozí nějaké nebezpečí nebo nerozlívá červenou barvu po gauči atd.

Po 5ti letech prvních pár dnů dítě off. Jak ho miluju nejvíc na celém světě, tohle je tak obrovský odpočinek.

Zítra mi to končí :-) Akorát škoda, že tu není nějaký koncert nebo tak něco, kam bych mohla zajít. (jsem navíc po tom cvičení plná endorfinů, šla jsem po chodníku, v naprostém poklidu, usmívala jsem se ...)

Už jste si stihly užít (v necelé půlce prázdnin) pár svých dnů bez dětí?

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.