| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Prosím o Vaše názory.
Dcera (8let) byla poprvé na táboře. Poprvé od rodiny, ŠVP u nás není. Do Skauta chodí od září, ráda, na tábor se těšila. Bohužel z jejich oddílu jeli jen kluci takže neměla kamarádku. S první spolubydlící - starší - si nějak nesedly, za par dní dostala jinou, která přijela později na tábor. S tou se skamarádily. V družstvu spolu ovšem nebyly, dokonce ani s nikým koho znala ze schůzek apod. Nelíbilo se jí tam. Občas zřejmě i brečela. Což vedlo k tomu že se jí starší děti posmívaly. Napsala nám dopis že chce domů. Vedoucí ji ho donutili spálit, už radši nepsala nic. Celých 14 dní nepřišlo v podstatě nic. Po týdnu jsem volali vedoucímu tábora jestli je OK ( i kvůli zdrav.problemum před táborem). Odpověd byla že je v pohodě. Kromě toho že už nikdy nechce jet na tábor nechce chodit ani do Skauta. Zklamal ji i její oddílový vedoucí který jí prý slíbil půjčit mobil aby mi zavolala ale nakonec nepujčil. Jsem nastvaná, je mi jí líto. Ale zase si říkám že to k životu holt patří, ne všude a s každým si člověk sedne. Je to zkušenost. Jen mě mrzí že si zprotivila tábory a Skauta. ( Mami, K ( vedoucí) není žádnej skaut, když nedodržel slovo.)
Jak byste reagovaly? Pere se to ve mně, mám chut si s vedoucím promluvit ale ... Nebo to můžu nechat být a už tam v září nepůjde. Štve mě hlavně to že mobily zakážou, dopis nepošlou nám řeknou že je OK. A to už ani nemluvím o tom že bych čekala že zrovna na skautským táboře si takovou tu menší šikanu a vyčlenění z kolektivu pohlídají a vyřeší. Bylo tam 40 dětí.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.