Tak tedy to vypadá, že se placení zdrav. pojištění nevyhnu :-( myslíte tedy, že je výhodnější se 1.9. nahlásit na ÚP a až podepíšu DPP, tak si skočit na pojišťovnu a přihlásit se tedy k placení pojištění z DPP nebo se na ÚP vykašlat a 1.9. naklusat na pojišťovnu a rovnou platit těch 1337 jako osoba bez zdanitelných příjmu. Už mám z toho spekulování hlavu celou zavařenou. Ještě mě napadlo ten ÚP za mě platí jen do 12.9.(teoretické datum podpisu DPP) nebo za celé září?
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.